حتماً شما هم بارها به فكر مراحل ساخت پنير پيتزا افتادهايد و دوست داريد خودتان در خانه بهترين پنير پيتزاي خانگي را تهيه كنيد.
در اينجا با تهيه پنير پيتزا موزارلا در خانه اشنا مي شويم
اما شايد فكر ميكرديد كه اين كار بسيار سخت و حتي غير ممكن است!
با اين حال ما در اين مقاله قصد داريم شما را با نحوه تهيه پنير پيتزا خانگي آشنا كنيم تا بتوانيد در خانه بهترين و سالم ترين پنير پيتزا را تهيه كنيد.
پس با ما همراه شويد.
مراحل تهيه پنير پيتزا موزارلا در خانه
يكي از اصلي ترين و البته بهترين پنيرهايي كه براي تهيه پيتزا استفاده ميكنند، پنير موزارلا است.
پس اگر قصد يادگيري مراحل ساخت پنير پيتزاي موزارلا را داريد لازم است بدانيد ميتوانيد اين پنير را در چند مرحله ساده در خانه تهيه كنيد.
براي تهيه اين نوع پنير پيتزا به مواد زير نياز داريد:
۴/۳ پيمانه مايه پنير
۴/۳ پيمانه آب
۴ پيمانه شير پرچرب
۳ قاشق چاي خوري سركه
مقداري آب براي رقيق كردن سركه
در اولين مرحله براي تهيه پنير پيتزاي خانگي با سركه، بايد نيم ساعت شير را در دماي ۶۰ الي ۷۰ درجه بجوشانيد.
سپس سركه را با مقداري آب رقيق كرده به شير اضافه كنيد و نيم ساعت ديگر بجوشانيد.
در نيم ساعت دوم مايه پنير را در آب حل كرده و با شير در حال جوش اضافه كنيد.
سپس حرارت را ملايم كرده و مرتب هم بزنيد. بعد از تمام شدن نيم ساعت دوم. ديگر شير را هم نزنيد و اجازه بدهيد روي حرارت كم بماند.
در حقيقت شير در اين مرحله بايد سفت شود يا دلمه ببندند.
حالا دلمهها را با چاقو تكهتكه كنيد.
در مراحل ساخت پنير پيتزا، كف قابلمهاي كه دلمههاي شير در آن قرار دارند را درون آب سرد قرار بدهيد تا سرد شود.
سپس دوباره قابلمه را روي حرارت قرار بدهيد و اجازه بدهيد دوباره به جوش برسد.
يادتان باشد اين زمان بايد ۲۰ دقيقه باشد تا خاصيت كش دار بودن پنير از بين نرود.
بعد از اين مرحله، تكه هاي پنير را درون يك پارچه تميز قرار بدهيد تا آب اضافي آن برود.
سپس آن را درون آب و نمك سرد قرار داده و هر زماني خواستيد استفاده كنيد.
يادتان باشد اين پنير را نميتوانيد به مدت طولاني نگهداري كنيد.
تهيه پنير پيتزاي خانگي با قرص پنير
كي ديگر از مراحل ساخت پنير پيتزا خانگي، استفاده از شير، قرص پنير و جوهر ليمو است. براي اين كار به
۲ كيلو شير
نصف قرص پنير
۴/۳ قاشق مرباخوري جوهر ليمو
نياز داريد.
سپس براي درست كردن پنير پيتزا به اين روش بايد در مرحله اول نصف قرص را در دو قاشق غذاخوري آب حل كرده و كنار بگذاريد.
جوهر ليمو را به شيري كه هم دماي با محيط باشد اضافه ميكنيم.
سپس آرام در حد ۳۰ دور هم ميزنيم.
شير را درون ظرف پيركس ريخته و به روش بن ماري و غيرمستقيم روي آب جوش گرم ميكنيم.
هنگامي كه دماي شير به ۳۱ درجه رسيد، تركيب قرص و آب را درون آن بريزيد و كمي هم بزنيد.
در اين حالت اجازه بدهيد دماي شير به ۴۲ درجه برسد و دلمه ببندد.
سپس بلافاصله آن را از روي حرارت برداشته و ۱۰ دقيقه زمان بدهيد.
در اين مراحل ساخت پنير پيتزا آب اضافي از دلمهها جدا شده و شما هم بايد دلمه را درون يك آبكش بريزيد تا آب اضافياش كاملاً جدا شود.
حالا مقداري از آب پنير را برداشته و در يخچال بگذاريد.
باقي آب را درون قابلمهاي بريزيد و روي حرارت گرم كنيد.
يادتان باشد آب در حدي بايد گرم شود كه كمي دست را بسوزاند.
در اين حالت پنير دلمه بسته را درون آب انداخته كمي با ملاقه آن را جابجا كنيد تا شير اضافهاش را پس بدهد و نرم شود.
در اين مرحله چند بار آن را از اطراف بكشيد و در نهايت از درون آب بيرون بياوريد.
حالا آن را درون آب پنيري كه در يخچال گذاشتهايد قرار بدهيد.
اين پنير به مدت يك هفته قابل استفاده است.
سخن پاياني
مراحل ساخت پنير پيتزا در خانه شايد به نظر آسان باشد اما نياز به تكرار و تمرين دارد.
ضمن اينكه تجربه در اين كار اهميت بسياري دارد. پس سعي كنيد طبق دستورات مو به مو مراحل را پيش ببريد و در دفعات اول از مواد كم استفاده كنيد.
اميدواريم اين مطلب برايتان مفيد و كاربردي باشد و بتوانيد با كمك آموزشي كه در زمينه مراحل ساخت پنير پيتزا به شما داده شد بهترين، سالم ترين و خوشمزه ترين پنيرها را تهيه و استفاده كنيد.