پيتزا براي كودكان
پيتزا براي كودكان ميتواند مفيد باشد به شرط استفاده از مواد غذايي سالم و مفيد.
در اين مقاله به نكات مهم در تهيه پيتزاي كودكان پرداختهايم.پيتزا ازجمله غذاهاي پر كالري است.
كودكاني كه پيتزا ميخورند مقدار بيشتري چربي اشباع شده و سديم دريافت ميكنند.
بر اساس نظريه بهداشت عمومي، كالري اضافي موجود در پيتزا موجب اضافه وزن كودكان ميشود.
از اين رو مقدار مصرف كودكان و نوع موادي كه در پخت پيتزا مورد استفاده قرار ميگيرد، بسيار حائز اهميت ميباشد.
ميتوان علاقه كودكان به پيتزا را نوعي فرصت دانست.
با استفاده از مواد سالم و استفاده از سبزيجات تازه در تهيه پيتزا براي بچهها آنها را ترغيب به مصرف مواد سالم و خوشمزه نمود.
اگر در تهيه پيتزا براي فرزندانتان قصد استفاده از ژامبون يا سوسيس را داريد بهتر است درصد گوشت آن بالا بوده و تحت تائيد وزارت بهداشت باشد.
پنير پيتزا براي كودكان
پنير پيتزا نوعي پنير است كه پايه ثابت پخت پيتزا ميباشد.
پنيرها منبع كالري و چربي اشباع شده است.
دو نوع پنير پيتزا در ايران وجود دارد. نوع اول از مواد لبني همچون روغن و كره بوده و نوع دوم آن گياهي است.
پنير پيتزا ضرر خاصي نداشته به شرط آن كه در حد متعادل مصرف شود.
زيرا همچون پنيرهاي ساده داراي پروتئين و كلسيم نيز ميباشد.
مصرف پنير پيتزا براي بچهها يك الي دو بار در ماه مشكلي ايجاد نميكند.
چنانچه در مصرف اين غذا زيادهروي گردد ميتواند كودكان را به انواع بيماريها دچار كند.
درصورتيكه ميخواهيد ضرر كمتري در هنگام مصرف پنير پيتزا به فرزندانتان وارد شود، همزمان با آن از سبزيجات فراوان استفاده نماييد.
پيتزا براي كودكان لاغر
در تهيه پيتزا براي بچههاي لاغر بهتر است از ذرت و نخودفرنگي به ميزان بيشتري استفاده نماييد.
استفاده از سيبزميني سرخشده يا استفادهشده در پخت پيتزا ميتواند تأثير زيادي در وزن گيري بچهها داشته باشد.
پيتزا براي پيتزا براي كودكان
درصورتيكه كودك شما سرماخورده است و در اين وضعيت از شما طلب پيتزا كرده است، بهتر است در پخت پيتزا از گوجه فرنگي به جاي سس قرمز و از آويشن به عنوان ادويه استفاده نماييد.
همچنين سعي كنيد مواد غذايي مورد استفاده در پيتزا را تفت ندهيد.
بهتر است مواد به جاي تفت دادن و سرخ كردن پخته شوند.
به بچههاي سرماخورده در هنگام مصرف پيتزا آب پرتقال و آب ليمو شيرين بدهيد.
پيتزاي كودكان يبوست دار
پيتزا براي بچههايي كه يبوست دارند بهتر است از كلم بروكلي، قارچ، فلفل دلمه اي و ريحان استفاده نماييد.
اين مواد علاوه بر طعم بينظير و خاصيتهاي زيادي كه دارند، داراي فيبر بالايي ميباشند كه از شدت يبوست كم ميكنند.
سخن پاياني
پيتزا نهتنها ضرر نداشته بلكه ميتواند خاصيت هم داشته باشد.
اما همانطور كه گفتيم براي وجود خاصيت در پيتزاي مخصوص كودكان بايد از مواد غذايي سالم و مغذي استفاده نمود.
همچنين نبايد مصرف پيتزا در كودكان بيش از ماهي يك الي دو بار باشد.