خواص فندق

مشاور ديجيتال ماركتينگ

جمعه ۲۰ مهر ۰۳

خواص فندق

۱ بازديد

فندق يكي از انواع آجيل است كه از درخت فندق يا كوري‌لوس گرفته مي‌شود. نواحي مختلفي مانند ايالت متحده آمريكا، اسپانيا، تركيه و ايتاليا درختان فندق زيادي دارند. فندق خوراكي خيلي خوشمزه‌اي است. اگر شما هم از طرفداران سفت و سخت آن باشيد، ضمن آگاهي از خواص فندق، به شكل‌هاي متنوعي مانند خام، بوداده يا به‌شكل پودر در شيريني‌ها و غذاهاي مختلف آن را امتحان كرده‌ايد. مانند ساير آجيل‌ها و دانه‌ها، خواص فندق نيز بسيار زياد است. فندق سرشار از مواد مغذي  است.

فندق مقادير زيادي آنتي اكسيدان دارد. آنتي‌اكسيدان بدن را از استرس اكسيداتيو دور نگه مي‌دارد. استرس اكسيداتيو مي‌تواند موجب تخريب ساختار سلول، تسريع پيري، سرطان و بيماري هاي قلبي شود. فراوان‌ترين آنتي‌اكسيدان‌هاي موجود در فندق به‌عنوان تركيبات فنوليك شناخته مي‌شوند. پژوهش‌ها ثابت كرده‌اند كه اين تركيبات مانع از التهاب و باعث كاهش كلسترول در بدن مي‌شوند. ضمن اينكه براي سلامت قلب مفيد هستند و در برابر سرطان‌ها از بدن محافظت مي‌كنند.

كاهش فشار خون

افرادي كه از فشار خون بالا رنج مي برند بهتر است فندق مصرف كنند. اين مغز داراي چربي هاي سالم مي باشد. پتاسيم موجود در فندق باعث كاهش فشار خون انسان شده و بيماري هاي قلبي نظير سكته قلبي را كاهش مي دهد. البته بايد با مشورت پزشك اين كار را انجام دهيد چون مصرف زياد فندق باعث بالا رفتن فشار خون مي شود.

 

درمان كم خوني

تحقيقات نشان مي دهد كه فندق براي درمان كم خوني و ايجاد آهن مناسب در بدن بسيار مناسب است. اين مغز شامل ميزان مناسبي از آهن مي باشد. گلبول هاي قرمز بدن براي جذب اكسيژن كافي نياز به آهن دارند. بنابراين مصرف فندق باعث مي شود تا بدن شما غني از آهن شود.

 

تقويت عضلات

فندق بسيار خوش طعم مي باشد و هيچ كلسترولي ندارد ، فندق در سراسر جهان به عنوان افزودني در انواع شكلات ها به كار مي رود. اين مغز داراي فولات و ويتامين اي بوده كه باعث تقويت عضلات شده و عملكرد آن ها را بهبود مي بخشد.

 

براي كسب اطلاعات بيشتر به وبسايت آجيل و خشكبار نعمتي مراجعه نماييد

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.